Femini.ro

Sperma – noi întrebuinţări

Întreţinere

Sperma – noi întrebuinţări

Suntem sigure că nu stai acasă pe canapea, confortabil şi te gândeşti la fel de fel de noi întrebuinţări pentru spermă- cum te-ai putea juca cu ea şi la ce ai mai putea-o folosi; însă, din cauză că lumea este un loc ciudat, trebuie să ştii că sunt foarte multe persoane care se gândesc la acest lucru.

Se pare că sunt din ce în ce mai multe proiecte ciudate care implică sperma; iată care sunt cele care ne-au sărit în ochi- haideţi să vedem care sunt cele pe care le poţi încerca acasă cu toate că este cu totul dezgustător.

Tratamente faciale

Blogger în ale frumuseţii, Tracy Kiss susţine că sperma a ajutat-o să scape de rosacea, de combinaţiile de piele şi de porii măriţi. “Sunt sigură că acolo nu sunt chimicale adăugate sau alte ingrediente ce fac rău tenului… iar mai natural decât atât nici că se poate!”, spune Kiss în unul dintre tutorialele sale.

Afirmă că foloseşte sperma donată de unul dintre prietenii săi care i-o asigura în fiecare zi; aceasta trebuie să fie pusă numaidecât într-un container şi livrată cât mai rapid.

Ai încerca aşa ceva? Aceasta rămâne întrebarea deoarece nu sunt chiar atât de multe studii care să susţină faptul că sperma ar face mult bine tenului tău; aceasta în prealabil trebuie să fie testată pentru orice tip de boală cu transmitere sexuală deoarece unele infecţii pot intra în ochi şi pot cauza foarte mult rău, ne atenţionează specialiştii.

Portrait of young female enjoying the procedure of facial massage

Pentru obţinerea berii

Anul trecut, un bar din Noua Zeelandă a anunţat faptul că vor începe în curând să producă bere ce are la bază sperma de…căprior. Această băutură nu va fi nimic altceva decât încă una ce face parte din “Green Man Pub”, un tip de organizaţie care în anul 2011 au pus bazele unui shot pe bază de spermă de cal cu aromă de mere infuzate.

Ai încerca aşa ceva? De vreme ce eşti sigură că sperma nu prezintă nici un fel de afecţiune, nici o boală, probabil este în regulă să o ingerezi- ne atenţionează specialiştii.

Apa este majoritară în compoziţia spermei, însă, aceasta mai prezintă şi proteine, aminoacizi, zinc, calciu, vitamina C şi zahăr, aşa că da, poate fi digerată aşa cum sunt şi alte alimente de acest fel.

Picturi

Un artist german, Martin Von Ostrowski, a pictat o întreagă galerie de artă doar cu sperma sa. O singură pictură a necesitat între 30- 50 de ejaculări, în concordanţă cu Schwules Museum, în cazul în care v-aţi întrebat.

Ai încerca aşa ceva? Noi vom merge înainte şi vom lua această decizie pentru tine. Nu, nu ar trebui să încerci.

Pentru greţurile matinale

Un neuro-chirurg celebru din America este de părere că sperma poate ajuta femeile însărcinate ce suferă de greţuri matinale; acesta susţine- cu cât femeia este expusă mai mult la sperma partenerului înainte de concepţie, cu atât mai puţin organismul va lupa împotriva noului ADN ce se va forma în organismul ei- adică materialul genetic tată-bebeluş.

Ai încerca? De vreme ce nu este nici o evidenţă ştiinţifică să susţină acest fapt, putem spune că medicii nu recomandă să punem sperma pe lista de 10 tratamente împotriva greţurilor matinale.

Close-up of doctor’s hand holding thermometer with sick woman on background

Continue Reading
You may also like...

More in Întreţinere

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top