Femini.ro

Sunt văduvă dar mi-am găsit iubirea din nou

Îndrăzneşte!

Sunt văduvă dar mi-am găsit iubirea din nou

 

Este cât se poate de trist, însă adevărat: din ce în ce mai multe femei îşi pierd partenerul de tinere, când se aşteptau mai puţin; să fii văduvă de tânără nu înseamnă că viaţa ta ia sfârşit dar nici că te poţi întoarce „fericită” la acele vremuri când să te întâlneşti era ceva mai mult decât simplu şi uşor.

Unele femei sar în această plasă imediat după, pentru a se reface mai repede, de vreme ce altele preferă să-şi ducă această suferinţă ani de zile.

Fiecare femeie văduvă este diferită şi dacă ţi-ai oferit timpul necesar pentru a plânge, pentru a ţine doliu şi pentru a-ţi onora relaţia, hai să vedem împreună câteva fapte povestite de unele dintre cititoarele noastre:

Am întâlnit un bărbat văduv

„Eu şi cu soţul meu am vorbit de foarte multe ori cât este de important pentru fiecare dintre noi să-şi găsească sufletul pereche dacă păţeşte unul dintre noi ceva. A fost omorât când mergea pe bicicletă la puţin timp după discuţia noastră. Am decis să ies la întâlniri la câteva luni, însă era mult prea devreme.

Mai apoi, am întâlnit un bărbat văduv a cărei zi de naştere a soţiei era în aceeaşi zi în care a murit soţul meu.

Erau atât de multe coincidenţe „grozave” încât era clar că ne era destinat să fim împreună. Am început să avem o apreciere grozavă, imensă pentru tot ceea ce înseamnă iubire, relaţie şi viaţă deoarece este incredibil de scurtă.”

Cute lovely young woman covered face with heatr shaped lollipop over white background

Fratele învăţătorului fetei mele

„Lunile dar şi anii ce au trecut după moartea soţului meu de leucemie, au fost deosebit de grele pentru mine deoarece trebuia să fiu puternică şi pozitivă pentru fiica mea de 3 ani care din când în când o găseam că plânge înăbuşit în cameră sau în maşină. Eram perfect mulţumită cu viaţa mea de mamă singură, de femeie singură şi de văduvă, însă, asta până l-am întâlnit pe fratele învăţătorului fiicei mele. El este milos, empatic, drăguţ, iubitor şi acum îmi este şi soţ. Am învăţat să iubesc din nou alături de el şi să apreciez fiecare moment al existenţei noastre.”

M-am asigurat că sunt pregătită

„Trecuseră doar 9 luni de când soţul meu decedase şi eu deja îmi întâlnisem sufletul pereche, pe actualul meu soţ. Am mers la un consilier iar acesta s-a asigurat că sunt pregătit emoţional pentru a merge din nou la întâlniri. Am realizat cu ajutorul acestuia că fostul soţ este fostul soţ, decedat şi întotdeauna va ocupa acelaşi loc exact în inima mea şi absolut nimeni nu va schimba asta. La un an de întâlnit cu actualul, ne-am şi căsătorit şi acesta mi-a permis să-l iubesc în continuare pe fostul soţ deoarece a înţeles că este posibil să ai două locuri în inima ta pentru doi oameni speciali.”

Întâlnirile online

„Când m-am căsătorit, m-am căsătorit pe viaţă aşa că, în momentul în care soţul meu a decedat iar eu am rămas văduvă, întregul meu sistem de relaţii şi iubire s-a dărâmat. După câţiva ani de zile am acordat o şansă întâlnirilor online şi la 9 ani după deces, m-am găsit într-o relaţie sănătoasă şi un angajament solid, dar nu o căsnicie.”

Romantic cute lovely young woman in beautiful wreath of roses posing with bouquet of flowers

More in Îndrăzneşte!

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top