Femini.ro

Te mulţumeşti cu mai puţin decât meriţi?

Îndrăzneşte!

Te mulţumeşti cu mai puţin decât meriţi?

 

Niciodată, indiferent de circumstanţe nu ar trebui să te mulţumeşti cu mai puţin decât meriţi- oricine ai fi şi orice ai fi făcut la un moment dat sau altul al vieţii tale. Problema este că în vremurile pe care le trăim, ajungem să ne spunem mult prea des:” ei bine, este destul de bun, destul de bine” şi ni se pare a fi ceva normal şi acceptabil.

Dacă te găseşti într-o situaţie ca şi aceasta, este timpul să-ţi ridici puţin standardele.

Iată care sunt semnele ce-ţi arată că poate te mulţumeşti cu mai puţin, mult mai puţin decât meriţi tu de fapt:

Nu te simţi ca şi cum ai fi o prioritate

De vreme ce viaţa nimănui nu ar trebui să se învârtă în jurul unei relaţii, când îţi iei un angajament faţă de o persoană, aceasta în mod automat este necesar să ajungă în topul listei tale cu priorităţi.

Bineînţeles, avem viaţa noastră, prietenii, munca, însă niciodată nu există motiv destul de întemeiat pentru care să fii neglijată.

Dacă întotdeauna simţi că eşti pe locul doi în viaţa bărbatului de lângă tine, există şanse foarte mari să te mulţumeşti cu mult mai puţin decât meriţi tu de fapt.

Woman Stressed Listening To A Loud Complaint

Nu îmbunătăţeşte încrederea

Cred, consider şi susţin că un bărbat întotdeauna ar trebui să-şi facă partenera să se simtă frumoasă; nu trebuie să fie vorba de un gest măreţ, romantic, însă, şi un simplu mesaj în timpul zilei sau un sărut pe frunte poate fi de ajuns pentru a o face să zâmbească şi să se simtă apreciată.

Dacă acesta nu este şi cazul tău, dacă nu te ajută să te simţi mai bine cu tine, mai încrezătoare, el nu este ceea ce meriţi cu adevărat.

Îţi ia din fericire şi nu adaugă nimic

Este atât de urât încât nici nu-mi mai vine să o zic. Nu contează cât de mult iubeşti o persoană deoarece dacă aceasta îţi aduce mai multă negativitate, trebuie să-i laşi să plece din viaţa ta.

Dacă vă certaţi mai mult decât vorbiţi deschis, dacă nu sunteţi intimi sau are o atitudine nepotrivită la adresa ta, nu este deloc potrivit pentru tine.

Trebuie să-i demonstrezi mereu câte ceva

Un bărbat căruia îi pasă cu adevărat, îşi va lua angajamentul faţă de tine indiferent de multe alte păreri şi motive. Te va iubi pentru ceea ce eşti, nu pentru ce poţi sau nu să faci pentru el.

Dacă ai impresia că trebuie să munceşti în fiecare zi pentru a-l menţine interesat de tine, există şansa să te mulţumeşti cu mai puţin decât meriţi cu adevărat.

Sacrifici mai multe, mai puţine compromisuri

Nu există persoană perfectă, ştim asta, însă există o limită de toleranţă pentru fiecare dintre noi.

Dacă de foarte multe ori tu eşti cea care trebuie să lase de la ea şi nu vă întâlniţi undeva pe la jumătate, dacă nu există nici măcar cel mai mic echilibru, trebuie să ştii că te-ai băgat într-o relaţie în care nu-ţi este deloc bine.

În aceste cazuri, recomand cu mare drag să rămâi singură decât într-o relaţie negativă ce atrage numai supărări şi nemulţumiri atât la adresa ta cât şi a lui.

Depressed business woman

More in Îndrăzneşte!

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top