Femini.ro

Toamna 2016: cele mai mari trenduri în materie de păr şi machiaj

Fashion

Toamna 2016: cele mai mari trenduri în materie de păr şi machiaj

Te rog nu te panica, însă vara a trecut (am spus că nu te panichezi!). Şi de vreme ce asta înseamnă fără zile de stat la soare, la plajă şi fără weekendurile petrecute cu prietenii departe, începutul sezonului de toamna 2016 aduce cu sine şi unele dintre noutăţile preferate în materie de trenduri.

Cel mai puternic şi important mesaj spus şi transmis pe podiumurile de modă în toamna 2016? Fii tu însăţi. Mai mult decât până acum, designerii au lăsat individualitatea modelelor să strălucească. Fiecare fată avea propriul stil chiar dacă machiajul şi părul erau asemenea; am mai observat şi fete cu pistrui şi păr în culoarea naturală, arătând şi fiind mândre de acest lucru deoarece sunt unice.

Buzele făcute cu ruj închis la culoare au fost punctele centrale ale tuturor colecţiilor şi asta nu doar pentru toamna 2016 ci de câteva sezoane.

Cu acestea fiind spuse, haideţi să vedem împreună care sunt principalele trenduri pentru toamna 2016 şi începutul iernii, cu precădere:

Buzele închise la culoare

De la negru- negru de la Marc Jacobs şi Fenty x Puma până la aproape negru-vişiniu la Rodarte şi Louis Vuitton, este bine de ştiut că există noi extreme de, ei bine, negru.

Bineînţeles, cheia este să intri într-un teritoriul al costumelor, a ceva mai clasic şi să păstrezi restul machiajului minimal şi curat. Dacă Taylor Swift poate purta ruj negru, să ştii că şi tu poţi.

Eyeliner grafic

În acest sezon grafica ochilor este, bineînţeles, abstractă cu linii neobişnuite care ar putea fi pictate de absolut oricine ce are la îndemână un dermatograf. Perfectul ce se găseşte pe toate reţelele de socializare, în prezent, nu mai sunt în trend, spune specialiştii în machiaj.

Eşti o femeie modernă? Nu exagera cu tuşul dar fă-ţi un „cât eye” look ca şi Kenzo şi Oscar de la Renta. Dacă te simţi mai indrazneata, artiştii Altuzarra şi Giamba sunt oricând acolo pentru tine să experimentezi.

7

Gene prinse

Este timpul să revenim şi puţin la mascara, prietene dragi- cu toate că aceasta nu ştiu dacă va fi pe placul vostru deoarece nu vorbim de stilul Kardashian ci mai degrabă de stilul păianjen văzut la Jason Wu, Nina Ricci şi Emanuel Ungaro.

Nu prea ştii cum să faci acest lucru? Cum să-ţi batjocoreşti rimelul preferat? Vezi că sunt anumite tipuri în magazinele de specialitate cu perii perfect construite pentru acest ultim trend „spider-chic”.

Individualitatea

După ce s-a terminat cu totul show-ul din această toamnă 2016, un lucru a fost clar: anul acesta a fost anul individualităţii. Trendul a luat fiinţă încă de la prezentările de modă din 2016 şi au continuat şi în acest sezon sub tutela lui Michael Kors, Gucci şi Celine. Fie de este vorba de haistyle-ul fetelor lăsat în voie sau de makeup artişti care şi-au lăsat amprenta simplistă asupra fetelor, concluzia a fost aceeaşi şi pe care m-am gândit să v-o împărtăşesc şi vouă şi anume: cel mai bine arăţi când eşti tu însăţi.

6

 

More in Fashion

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top