Femini.ro

Trucuri ca să araţi bine după o zi obositoare de lucru

Întreţinere

Trucuri ca să araţi bine după o zi obositoare de lucru

După o zi solicitantă la serviciu machiajul şi frizura au mult de suferit. Din fericire există mici trucuri la care poţi apela ori de câte ori simţi nevoia unei retuşări.

Spray cu apă termală

După multe ore de muncă în care nu ai timp nici să bifezi pe listă cei 2 litri zilnici de apă, pielea resimte tot stresul şi oboseala. Pentru a şterge numaidecât urmele de oboseală, păstrează în geantă un spray cu apă termală pe care să îl foloseşti de fiecare dată când simţi nevoia. Efectele nu întârzie să apară. Pielea ta devine instant proaspătă, catifelată şi previi astfel deshidratarea care dă un aspect bătrânicios.

Serveţele pentru ten gras

servetele

Oricât de multă atenţie i-ai acorda tenului tău gras şi oricât de performante ar fi produsele pe care le foloseşti pentru îngrijirea sa, după mai multe ore de muncă nici cel mai bun machiaj nu rezistă. Păstrează în poşetă serveţele pentru un ten gras care absorb excesul de sebum şi conferă un aspect proaspăt, matifiat.

O sticlă de parfum

parfumuri 1

Pentru ca parfumul tău să reziste timp îndelungat, pulverizează-l pe zonele de pe piele intens vascularizate precum gâtul sau încheietura mâinii.

Parfumul este aliatul oricărei femei în arta de seducţie şi nu numai. Conferă senzualitate, eleganţă şi oricât de proastă ar fi fost ziua de muncă, câteva picături de parfum pe piele trezesc numaidecât buna dispoziţie.

parfum3

Pune în geantă o sticlă mică cu parfumul preferat şi pulverizează când simţi nevoia de o împrospătare sau imediat după ce ai terminat programul de muncă.

Picături pentru ochi

Un job solictant de birou se traduce prin multă muncă, atenţie sporită la fiecare detaliu dar şi oboseală. Ochii sunt cei mai solicitaţi iar asta se vede din plin după multe ore de muncă. Poţi şterge instant roşeaţa ochilor prin aplicarea a câtorva picături de ochi. Păstrează în geantă picături de ochi pe care le găseşti în comerţ şi le poţi folosi de fiecare dată când e nevoie.

Un fixativ pentru păr

Multe dintre noi ne confruntăm cu un păr indisciplinat care în ciuda eforturilor depuse, nu ascultă şi pace. După mai multe ore de muncă coafura la care s-a depus multă trudă dimineaţa devine ulterior istorie. Ţine în geantă un fixativ pentru păr rebel cu efect de volum pe care să îl foloseşti când trebuie să îţi repari coafura.

Un spray pentru gură

Un zâmbet frumos, sănătos şi o respiraţie proaspătă este un atuu important, fie că vorbim de bărbaţi, fie că vorbim de femei. Pentru o respiraţie fresh, poartă în geantă un spray pentru gură.

Un deodorant cu piatră de alaun

Un deodorant natural cu o concentraţie redusă de parabeni, cu ingrediente importante precum piatra de alaun îţi asigură o îngrijire optimă a pielii subraţului. Poţi păstra în poşetă un astfel de deodorant sau unul natural pe bază de unt de cocos şi bicarbonat de sodiu pe care ţi-l poţi pregăti acasă şi care este eficient în lupta cu bacteriile răspunzătoare pentru mirosul subraţului.

Tu la ce trucuri apelezi ca să araţi bine după programul solicitant de muncă?

More in Întreţinere

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top