Femini.ro

Trucuri rapide de înfrumuseţare

Întreţinere

Trucuri rapide de înfrumuseţare

Trucuri rapide de înfrumuseţare

Vrei să știi cum poți beneficia numaidecât de un tratament de înfrumuseţare? Echipa femini.ro îți prezintă astăzi câteva trucuri rapide la care poţi să apelezi atunci când stai prost cu timpul.

1. Tonifici pielea feţei cu ajutorul cuburilor cu ceai verde

Dacă vrei să îi conferi pielii prospeţime o poți face numaidecât prin aplicarea unui cub de gheață. În plus, astfel scapi și de semnele vizibile de oboseală și îți tonifici pielea. Poţi obţine aceleași efecte dacă aplici cuburi cu ceai de verde. Pentru aceasta tot ce trebuie să faci este să pui în suportul de gheață ceai verde și apoi să îl introduci în congelator.

2.Elimini cearcănele prin aplicarea a două linguri reci

Cearcănele sunt o corvoadă pentru toți aceia care le au. Pot trăda o problemă de sănătate și devin câteodată atât de greu de estompat. Totuși, dacă te-ai trezit dimineața cu cearcăne și nu știi cum să scapi cât mai rapid de ele, rezolvarea constă în aplicarea a două linguri reci. Astfel, pui două linguri în frigider sau în congelator, aștepți apoi să se răcească și le aplici pe zona cearcănelor. Este simplu, rapid și eficient.

3. Bicarbonatul de sodiu folosit pe post de şampon

Dacă te grăbești să ajungi undeva și părul tău nu este în cea mai bună formă dar nici nu ai timp să ţi-l aranjezi, un truc rapid constă în aplicarea unei cantităţi mici de bicarbonat de sodiu direct pe scalp, masezi ușor și apoi îl îndepărtezi. Vei vedea că părul tău este curat și nu mai are acel luciu deranjant. În plus, îți poți dezinfecta peria de păr dacă pui într-un castron puțină apă și bicarbonat de sodiu, o lași apoi câteva minute, după care o cureţi.

4. Îți cureţi dinții cu ajutorul cojii de banană

Știai că foarte bune pentru curăţarea dinţilor sunt cojile de banană? Deși poate părea straniu, trucul este unul foarte eficient. Pentru aceasta freacă dinții de partea interioară a cojii de banană.

5. Obţii mâini catifelate cu amidon

Dacă vrei să le conferi mâinilor fineţe, o poți face prin introducerea acestora într-un vas cu apă în care au stat cartofi curățați. Cum așa? Secretul constă în amidonul din cartofi ce le dă o atingere ca de mătase.

6. Respirație proaspătă cu bicarbonat de sodiu

Scapi imediat de respirația urât mirositoare dacă faci galgară cu apă și bicarbonat de sodiu. Cum asta? Pur și simplu pui puțin bicarbonat de sodiu în apă și apoi faci galgară. Efectul este asigurat numaidecât.

7. Îți albeşti și întăreşti unghiile cu zeamă proaspătă de lămâie

Știai că sucul de lămâie te poate ajuta să ai unghii mai albe și rezistente? Tot ce trebuie să faci pentru asta este să ții unghiile în suc proaspăt de lămâie pentru câteva minute. Vei vedea că nu se vor mai rupe atât de ușor și capătă şi luciu. Le oferi astfel unghiilor tale un tratament de întreţinere și asta fără costuri prea mari.

Tu la ce trucuri de înfrumuseţare apelezi atunci când nu ai timp?

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îi dai share pe pagina de Facebook!

Continue Reading

More in Întreţinere

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top