Femini.ro

Uleiul pentru bebeluşi- uzuri neaşteptate

Eşti mămică...

Uleiul pentru bebeluşi- uzuri neaşteptate

 

Ai auzit ultima glumă despre uleiul pentru bebeluşi? Ei bine asta este cam aşa: dacă uleiul de porumb este făcut din porumb iar cel de alune, din alune, atunci uleiul pentru bebeluşi? Răspunsul: uleiul pentru bebeluşi este făcut cu un ulei mineral şi arome cât de cât sănătoase.

Cu toate acestea însă, trebuie să ştii că uleiul pentru bebeluşi este folositor pentru foarte multe probleme, nu numai pentru funduletele celor mici. Aşa că, dacă v-am trezit interesul, haideţi să vedem împreună care sunt acele uzuri neaşteptate pe  care ţi le propun:

Pasul 1: ce să nu faci

–           Nu folosi uleiul pentru bebeluşi ca şi lubrifiant personal;

–           Nu-l folosi pentru a te bronza;

–           Nu-l ingera deoarece nu are gust bun iar proprietăţile sale laxative nu te vor face deloc să te simţi în ordine;

–           Nu-l pune în motoarele maşinilor sau motocicletelor;

Pasul 2: îndepărtează vopseaua de pe piele

Tinerul care se foloseşte pentru îndepărtarea vopselei poate funcţiona sau nu, depinde de cât timp a trecut de când ai pata pe piele şi de ce culoare este folosită. Tot ce trebuie să faci, în schimb, este să freci cu ajutorul unei dischete, puţin ulei însă cu ajutorul unor mişcări circulare fără prea multă presiune.

Nu este o frecare ci mai degrabă un masaj local, gentil.

Pasul 3: ulei pentru masaj

Foloseşte-l ca şi ulei pentru orice fel de masaj, pentru corpul tău; dacă ai nevoie de câteva idei, contactează-ne numaidecât!

Pasul 4: îndepărtează ceara din ureche

Când nu te mai poţi despărţi de căşti, să ştii că există o şansă deosebit  de mare să rămâi surdă. Panicată vei merge la medic şi acesta va descoperi cu stupoare că ceara din ureche ţi-a înfundat tot canalul auditiv. Destul de greţos, nu?

Pentru un remediu rapid, la îndemână şi temporar, poţi apela cu încredere la uleiul pentru bebeluşi.

Tot ce trebuie să faci este să stai pe o parte, să pui până la 5 picături de ulei caldul în ureche, să stai destul de mult până când ceara se dizolvă- sau cel puţin o parte din aceasta, după care să faci trecerea rapidă pe urechea cu problema. Ai grijă să pui dedesubt un prosopel curat pe care să se scurgă toată mizeria.

Pasul 5: îndepărtarea machiajului

Pune câteva picături de ulei pe o dischetă demachiantă şi uşor freacă zona ochilor sau oricare alta în care prezinţi machiaj de îndepărtat. Asigură-te că mai foloseşti o altă dischetă pentru a îndepărta orice exces de ulei.

Bonus: îndepărtează machiajul şi îţi face şi zona ochilor mai moale şi suplă.

Pasul 6: aftershave

Foloseşte uleiul pentru bebeluşi pentru a „alina” orice parte a corpului ce a fost epilată. Funcţionează de minune deoarece adaugă un strat sănătos deasupra pielii lăsând-o catifelată şi refăcută, mult mai bine decât cremele şi loţiunile din comerţ.

Pasul 7: reduce vergeturile

Aplică puţin ulei pentru a înmuia pielea şi pentru a preveni vergeturile din timpul sarcinii. Am auzit numai lucruri bune şi despre untul de shea, de cacao- tot ce este uleios şi foarte uşor de absorbit.

Uleiul pentru bebeluşi este mai mult decât perfect deoarece aplici direct pe casa temporară a bebeluşului.

More in Eşti mămică...

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top