Femini.ro

Un soţ grozav va face aceste lucruri fără ca tu să i le ceri

Nunta

Un soţ grozav va face aceste lucruri fără ca tu să i le ceri

 

Pentru a deveni un soţ grozav trebuie să-ţi deschizi mintea şi să ai o mentalitate riguroasă cu valori bine puse la punct, o situaţie stabilă, să fii loial, sincer şi să-ţi iubeşti soţia ca ochii din cap.

Mai important decât atât, trebuie numaidecât să-ţi recunoşti modalităţile idioate prin prisma cărora ai acţionat până-n prezent şi care necesită schimbare numaidecât.

Aşa că, sfatul meu este să vă faceţi o introspectie deoarece majoritatea sfaturilor vin din partea cititorilor noştri ce au fost casatoriti sau care au sfârşit o relaţie de durată. Haideţi să vedem împreună ce face un soţ grozav pentru a-şi mulţumi femeia iubita şi asta, bineînţeles, fără a i se cere.

Un soţ grozav ascultă

Încearcă să nu-ţi mai impui părerile şi opiniile în legătură cu fiecare centimetru al vieţii voastre amoroase sau vieţii voastre, în general. Este groaznic.

Să asculţi nu este ceva ce necesită timp pentru a te pregăti aşa cum trebuie; nu ai nevoie de o şcoală sau o diplomă de calificare. Pur şi simplu trebuie să-ţi antrenezi mintea să se oprească în momentul în care persoană din faţa ta simte nevoia să o asculţi. Acum, în prezent, după care îţi va fi recunoscătoare şi va face la fel.

Photo of little boy and his dad armwrestling

Un soţ grozav ajută în casă

Haine la spălat. Gătit. Vase murdare. Prânzul copiilor. Cumpărăturile. Plata facturilor. Iar lista poate continua deoarece în general este alcătuită din acele lucruri ce majoritatea bărbaţilor consideră că ţin de treaba unei femei.

Există şi cazul în care partenerei tale chiar îi face plăcere să-ţi spele şi rufele tale sau să gătească pentru tine- nu este nici o problemă, este mai mult decât minunat. Însă, dă-ţi una acum, loveşte-te deoarece ştii la ce mă refer: chiar dacă nu ţi-o spune, nu te imploră sau efectiv a obosit să o mai facă, să mai aibă vreo aşteptare de la tine, asta nu înseamnă că tu ar trebui să te mulţumeşti aşa. Schimbă lumea dl. Douchey McDoucherson.

Un soţ grozav este un tată impecabil

Este atât de evident încât sunt şi ruşinată că trebuie să notez în listă acest fapt.

Să fii un părinte este un lucru, însă, să fii tată, un tată grozav este mult mai mult decât atât. Trebuie să ai o DORINŢĂ nemărginită de a schimba scutece încă din momentul în care micuţul tău se naşte şi până învaţă să folosească oliţa deoarece eşti trup şi suflet pentru el şi îi porţi o iubire fără margini.

Un soţ şi un tată grozav nu lasă nici o astfel de activitate în seama mămicii deoarece această, de foarte multe ori, este cea care se străduieşte toată ziua să-i facă pe plac şi să mai aibă grijă şi de ea dar şi de casă.

Nu-şi proiectează nesiguranţele

Nesiguranţele sunt asemănătoare atât la femei cât şi la bărbaţi; de vreme ce noi reuşim mult mai bine să le manevrăm şi să le ascundem, bărbaţii deseori se lasă conduşi de ele: stres financiar, dorinţa de mult mai mult, frici, dorinţe, frustrări sexuale.

Mai mult decât atât, comunicarea cu persoana cu care te-ai căsătorit este extrem de importantă aşa că orice ar fi în neregulă, încearcă să-ţi calci pe suflet deoarece nu-ţi vei pierde din masculinitate dacă spui ce simţi.

Man swimming

More in Nunta

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top