Femini.ro

Unde poţi călători pentru o briză de vară, de Crăciun

Entertainment

Unde poţi călători pentru o briză de vară, de Crăciun

 

Vântul bate cu putere şi zăpada ne îngheaţă până şi sufletul pe măsură ce dăm câţiva paşi, însă, ne bucurăm cum putem mai bine de această perioadă şi de Crăciun. Pentru cei care urăsc frigul, iarna vine cu câteva luni dureroase cu totul.

De vreme ce în alte părţi ale lumii, vara abia începe, mă simt nevoită să vă propun anumite destinaţii pentru a vă putea bucura de tot ce au acestea de oferit.

Chiar dacă sunt unele ţări în care nu vei ajunge niciodată, este bine că de plimbare de Craciun să visezi şi să le vizualizezi pe fiecare-n parte:

Insula Kangaroo şi Adelaide

Australia: un teritoriu cunoscut pentru cultura şi faţă de tot ce înseamnă viaţă, este continentul perfect în timpul lunii decembrie. Nu merge în Sydney şi nici în Melbourne şi alege ceva mai liniştit, mai scenic ca şi Adelaide.

Cu această natură frumoasă şi sălbatică, departe de civilizaţie vei avea tot timpul necesar pentru a te gândi, destresa şi a pune lucrurile la punct pentru perioada ce urmează.

Decembrie este luna celebrărilor, aşa că mergi la o plimbare pe plajă şi bucură-te de Crăciun, de pieţele pline de culoare şi de muzicalurile ce le poate oferi acest teritoriu.

Dacă eşti un iubitor de animale, nu ezita şi vizitează insula Kangaroo şi vei avea oportunitatea de a experimenta trăiri cu care te întâlneşti doar o dată-n viaţă.

Couple lying on the beach in Santa hats

Pulau Pinang, Malaezia

Acesta este teritoriul culturii şi al civilizaţiei, un pământ cunoscut pentru diversitate şi natura tropicală. Vremea caldă în mod constant o face a fi cea mai bună alegere când vine vorba de plajă şi asta tot anul. De la mâncărurile delicioase până la cultura unică, Malaezia poate aduce toată Asia la uşa casei tale.

Lanzarote, Insulele Canare

Lanzarote este o insulă mică de-a lungul Insulelor Canare; este una extrem de familiară însă cu un stil de viaţă luxuriant atât pentru tine cât şi pentru familia ta. Tot anul este cald, se poate face plajă şi te poţi relaxa la maxim.

Crăciunul este de obicei perioada de sărbătoare şi pentru mulţi, o perioadă de odihnă binemeritată, iar Insulele Canare pot fi exact ceea ce-ţi doreşti.

Guatemala

Guatemala a fost locaţia faimoasă pentru foarte multe dintre celebrităţile naţionale şi internaţionale, aşa cum bine ştim; este localizată la graniţa cu Mexic şi este un teritoriu în care se regăsesc atât culturi mayaşe cât şi spaniole. Aici se vor observa privelişti incredibile, destul de mulţi şi variaţi vulcani inactivi şi oraşe coloniale.

Spre deosebire de cele de mai sus prezentate, este de preferat să fii de Crăciun in Guatemala deoarece este un moment unic şi sărbătorit de toată lumea. Cu o cultură total diferită, vei observa cum Crăciunul vine cu o paradă şi cu petreceri constante în aer liber. Probabil nu vei reuşi să dormi în noaptea de Crăciun de vreme ce vei fi pe stradă dansând şi simţindu-te bine cu toată lumea.

În concluzie

Crăciunul este cel mai bun eveniment pentru a te destresa şi dacă eşti o mare fană a soarelui, de ce să nu te bucuri în acest mod?

Couple celebrating christmas

More in Entertainment

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top