Femini.ro

Vrei să fii fericită, sănătoasă şi să ai succes? Începe să faci asta!

Eşti mămică...

Vrei să fii fericită, sănătoasă şi să ai succes? Începe să faci asta!

 

Fiecare dintre noi doreşte să fie fericită, sănătoasă şi să aibă succes însă, dar asta nu înseamnă că suntem şi sigure de modul în care trebuie şi putem să facem asta. Facem lucruri în fiecare zi, lucruri menite să ne îmbunătăţească calitatea vieţii însă, pare că acestora le lipseşte consistenţa.

Spre exemplu, doreşti să fii fericită, poate mergi la o plimbare, ieşi cu prietenii sau pleci într-un week-end. Pentru a fi sănătoasă mergi la sală, la yoga, îţi schimbi stilul de viaţă; da, toate acestea sunt minunate însă, ai nevoie de ceva mult mai serios pentru a te bucura cu totul de obiceiurile bune.

Acestea fiind spuse, iată care sunt lucrurile ce le poţi face încă de astăzi pentru a fi mai fericită, mai sănătoasă şi pentru a avea succes absolut:

Happy couple smiling posing with grandma in the middle

Fă o listă şi ţine-te de ea

Stai jos şi gândeşte-te la toate acele lucruri ce doreşti să le faci înainte să mori. Doreşti să vizitezi toată Europa? Să faci skydiving? Să înveţi o nouă limbă? Orice ar fi, scrie pe o foaie. Fă o listă de 30 de titluri şi pe 5 sau 10 ani. De cele mai multe ori oamenii trăiesc mai mult şi mai bine ştiind că au de dus la bun sfârşit anumite scopuri. Gândul la mâine poate pune capăt la foarte multe de „ieri” cu totul proaste şi care nu te-au dus nicăieri.

Nu-ţi plănui ambiţiile în jurul vieţii ci mai degrabă viaţa în jurul ambiţiilor.

Fă o detoxifiere de 24 ore de la internet

În vremurile pe care le trăim, aproape tot ce facem este legat de internet sau de mobil. Devenim foarte uşor legaţi şi conectaţi de vieţile celor pe care-i urmărim şi uităm cu totul de ale noastre. Gândeşte-te de cât de multe ori ieşi să mănânci şi efectiv nu ai cu cine să porţi o conversaţie deoarece toată lumea este cu ochii în telefon.

Prin această detoxifiere îţi permiţi să fii mai fericită, şi-ţi oferi oportunitatea de a te reconecta cu cei din jur, cu cei pe care-i iubeşti şi la care ţii cel mai mult.

Fii selectiv cu ceea ce citeşti

De foarte multe ori, media îţi pune în faţă fel de fel de informaţii pentru a-ţi atrage atenţia şi pentru a apela la fricile tale; dacă nu fac asta, nu ar mai avea rating din cauză că nimeni nu le-ar băga în seamă.

Când te separi de acele ştiri cu totul negative, vei fi surprinsă de cât de mult optimism poţi avea în viaţa ta deoarece unele lucruri, chiar de nu ne dăm seama, sunt extrem de toxice pentru binele nostru, binele suprem.

Fă în fiecare zi câte ceva ce te sperie

Este foarte uşor să trăieşti în zona ta de confort deoarece este un spaţiu sigur din care dacă pleci, parcă toate problemele din lume vine asupra ta. Nu trebuie să faci ceva drastic, însă, mai degrabă ceva micuţ dar care face o diferenţa deasemeni. Dacă îţi iei şi 20 secunde din ziua ta pentru o frică, vei realiza că te afli într-o situaţie complet diferită socioeconomic.

810-8841-401

More in Eşti mămică...

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top