Femini.ro

Cele mai mari greşeli ce le fac bărbaţii într-o relaţie

Relaţii

Cele mai mari greşeli ce le fac bărbaţii într-o relaţie

 

Fiecare dintre noi face faţă unui număr relativ de provocări în momentul în care doreşte să-şi ia angajamentul într-o relaţie; însă, bărbaţii, că la aceştia ne vom referi astăzi, preferă o prietenă cu beneficii, o iubită cu care să stea în concubinaj şi nu şi o viitoare soţie, mamă a copiilor lui.

Din fericire însă, se pare că există leac şi pentru cazurile prezentate; conform spuselor specialiştilor, sunt anumite greşeli, cele mai comune dacă le putem numi aşa, făcute de bărbaţii noştri într-o relaţie, şi care, într-un final nu vor face nimic altceva decât să ne pună capăt legăturii ce o avem cu ei.

Acestea fiind spuse, haideţi să vedem împreună care sunt cele mai mari greşeli ce le fac bărbaţii într-o relaţie şi cum pot fi reparate:

Nu înţeleg femeia

Energia feminină se află în această lume navigată de tot ceea ce înseamnă emoţie şi câteodată vei avea senzaţia că se află peste tot şi toate stările sunt la ea: acum este fericită şi zâmbeşte, acum ţipă.

De vreme ce poate fi destul de dificil de înţeles, mai ales că voi bărbaţii sunteţi logici şi raţionali, trebuie să ai încredere în mine când îţi spun că ai face la fel dacă ai avea aceeaşi chimie în organism.

Bineînţeles, câteodată lucrurile sunt simple, alb şi negru, însă de cele mai multe ori ai făcut ceva greşit şi doar experienţa este cea care te poate ajuta să o împaci.

Poate o sperii sau o intimidezi

Bărbaţii au tendinţa să-şi dorească de fiecare dată să deţină controlul, însă, aşa cum spun şi specialiştii, o căsnicie ar avea mai multe de câştigat dacă femeia ar fi capul familiei şi ar lăsa energia ei să dăinuie în casă.

Nu există curcubeu fără ploaie, nu există fericire fără suferinţă şi nici negru fără alb. Aşa că, încearcă, înainte să doreşti să o controlezi, să o respecţi şi să-i cunoşti toate ciclurile şi etapele vieţii sale.

Cineva sau ceva este mai important decât ea

Adu-ţi aminte că de fiecare dată când nu reuşeşti să o faci să se simtă specială, când nu-i mai oferi complimente, când nu-ţi mai alimentezi iubirea sau pui orice altceva înainte ei pentru o perioadă lungă de vreme, se anunţă foarte multe probleme la orizont atât pentru tine cât şi pentru relaţia voastră. Să nu spui că nu te-am avertizat.

Fără încredere

Aceasta este zona unde bărbaţii se străduiesc foarte tare din cauza mai multor factori. Având în vedere că nu sunt persoane prea emoţionale, sentimentale, îşi iau un angajament mai greu, în special pe la începutul relaţiei. Încă de atunci, noi femeile simţim iar relaţie este aproape destinată eşecului deoarece nu există încredere.

Aceasta este crucială într-o relaţie de durată, într-una sănătoasă şi fericită. O dată ce încrederea este compromisă sau doar ameninţată, este foarte dificil pentru ambele părţi să o recâştige.

Aşa că, oricând este posibil, te sfătuiesc să mergi în această zonă cu foarte multă şi mare grijă.

More in Relaţii

Redactorii femini.ro

Urmareste-ne pe Facebook

To Top